Spring til indhold

Dahl Engineering ApS er nu en del af Allvida Group

 

Vi er glade for at annoncere den strategiske opkøb af Dahl Engineering ApS (“Dahl Engineering”), et selskab med over 30 års erfaring i udvikling, sikkerhedstest og fremstilling af produkter designet til sikker og nem transport af kørestolsbrugere. Dette opkøb stemmer stærkt overens med Allvidas mission om at være markedsleder inden for specialprodukter og løsninger for personer med forskellige behov og evner.

Allvida’s CEO, Erik Sörensson, udtrykte begejstring for opkøbet:

"Vi er begejstrede for at byde Dahl Engineering velkommen til Allvida-familien. Dahl Engineering har en meget stærk position inden for sin niche. Gennem tæt samarbejde med sine kunder og de førende kørestolsproducenter i verden sikrer Dahl Engineering, at de er i front med at udvikle produkter og løsninger, der gør transport for kørestolsbrugere sikker og nem."

Claus Dahl Pedersen, grundlægger og CEO af Dahl Engineering, delte også sit perspektiv:

"Dette partnerskab med Allvida markerer en betydningsfuld milepæl for Dahl Engineering. At blive en del af Allvida giver os et netværk af succesfulde, iværksætterdrevne virksomheder med global rækkevidde. Vi har konstant været i front med udviklingen af nye produkter og løsninger, og gennem Allvidas decentrale model tror vi, at vi fortsat kan være i front inden for vores niche og samtidig få den støtte, vi har brug for til at vækste vores forretning."

Claus Dahl Pedersen og hele teamet hos Dahl Engineering vil fortsætte i virksomheden, og det vil være business as usual for vores kunder og leverandører.

Om Allvida: Allvida blev grundlagt i 2020 med visionen om at opbygge en markedsleder inden for nicheprodukter og -løsninger for personer med forskellige behov og evner. Selvom hvert Allvida-selskab opererer uafhængigt for at betjene sin unikke niche, samarbejder og støtter vi hinanden inden for gruppen for at forbedre uafhængighed og livskvalitet for slutbrugerne. Læs mere på www.allvida.com.